Producten

In mijn praktijk maak ik gebruik van o.a. de onderstaande producten.

BS Spange Classic

BS spange classic

De BS-Spange Classic wordt al jaren succesvol gebruikt om nagels te corrigeren. Met behulp van een magneetapplicator wordt de Spange op de nagel gelijmd. De oplossing voor veel nagelproblemen.
Website: www.bs-spange.de

LCN - Wilde-Pedique plus

LCN - Wilde-Pedique plus

Een moderne cosmetische teennagelcorrectie geeft fantastische resultaten bij het corrigeren van teennagels. Door de ontwikkeling van dit moderne correctiemateriaal kunnen nagelziekten nu succesvol behandeld worden. Teennagels kunnen gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd worden zodat u weer mooie, goed verzorgde teennagels heeft. Wilde-pedique is ontwikkeld door LCN, een fabrikant van nagelverzorgingsproducten.
Website: www.lcncosmetics.de

Gehwol

Gehwol

Gehwol maakt sinds 1868 voetverzorgingsproducten. Voeten zijn erg belangrijk en verdienen de beste verzorging. Gehwol helpt met voetverzorging producten.
Website: www.gehwol.com

O.P.I.

O.P.I.

OPI is een Amerikaanse firma, die te vinden is tussen de filmstudio's in Hollywood. OPI is op dit moment in ruim 100 landen verkrijgbaar en is op de professionele markt in Amerika nummer 1.
Website: www.opi.com

HFL anti-schimmelspray

HFL anti schimmelspray

De anti schimmel spray van HFL Laboratories werkt doeltreffend en zorgt voor een snelle vermindering van de klachten.
Website: HFL Laboratories

Akileine

Akileine

Akileine is een merk met een uitgebreid assortiment voetverzorgingsproducten. Akileine is succesvol vanwege de unieke eigenschappen van Lipoaminozuren, die in alle Akileine producten verwerkt worden. Deze zuren hebben een herstellende werking en zijn van groot belang voor het behoud en het voortdurend stimuleren van de celstofwisseling. De producten helpen bij verschillende voetproblemen zoals droge voeten, vermoeide voeten, transpirerende voeten en diabetesvoeten.
Website: Akileine